Донька Суркіса розкриває всі секрети – дівчину запитали про роман з гравцем Динамо

Ольга Котів14 травня, 17:20
Донька Суркіса розкриває всі секрети – дівчину запитали про роман з гравцем Динамо

Яна Суркіс - Інстаграм

00 хв

Обраниця футболіста київського клубу відверто відповіла на численні питання підписників. Яна Суркіс показала свою любов.

Донька президента київського Динамо Ігоря Суркіса запевняє, що може запропонувати цілих 100 причин не робити щось чи не ходити кудись. Секретними прийомчиками діляться у своїх сторіс

"Командує всіма": внучка Суркіса обожнює відверті фото – їй виповнилося 20

Дівчина, яка займається балетом, навела 6 основних відмазок: "Я пообіцяла моїй мамі. У мене болить голова. Маю практику. Мушу йти до стоматолога – це займе багато часу. На дорогах такі затори, що я не можу приїхати. Ти уявити не можеш, що сталося, розкажу все потім, але я не можу прийти".

undefined

Також Яна розповіла, хто вона за знаком зодіаку: "Гороскопи не читаю. Я – стрілець". На питання, чи хотіла б мати такого друга, як є сама, відповідає з гумором: "Не впевнена".

Реклама

Суркіс уже рік як повернулася в рідний Київ. Раніше вона виїжджала на Кіпр, де в оренді грав її коханий Крістіан Біловар.

Своє романтичне фото саме зі згаданим вище центральним захисником Динамо дівчина показала у відповідь на питання про особисте життя, чи є в неї пара.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
Динамо Гарячі новини Новини