Батько Тайсона Ф'юрі вдарив друга Усика в голову під час запеклої сутички: українець відреагував

Ольга Котів14 травня, 18:00
Батько Тайсона Ф'юрі вдарив друга Усика в голову під час запеклої сутички: українець відреагував

Усик відреагував на бійку за участю батька Ф'юрі - Інстаграм

00 хв

Олександру Усику показали відео, на якому батько Тайсона Ф'юрі Джон завдає удару в голову його другу Станіславу Степчуку. Абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі розсміявся.

Джерело: Daily Star

Джон Ф'юрі зіткнувся зі Станіславом Степчуком, після чого в українця залишився незначний слід над оком, а обличчя нападника було все в крові.

Багажник авто Ф'юрі засипаний не з'їденими великодніми яйцями: готується до бою з Усиком

Інсайдер з команди Усика розповів Seconds Out про реакцію Усика на відео: "Він просто сміявся, це було смішно, коли він показав йому відео".

Усик знизав плечима, даючи зрозуміти, що його очі прикуті до Ф'юрі, а не до старого.

"Божевільний день, божевільний тиждень. Для мене це не має значення, тому що я зосереджений на бою. Погана поведінка команди Ф'юрі та батька Ф'юрі – це лише проблема команди Ф'юрі", – заявив боксер.

Реклама

Я думаю, що у Тайсона біполярний розлад. Одного тижня Тайсон каже, що я кролик, поганий хлопець, напівважковаговик. Наступного тижня – хороший боксер і багато хороших слів на мою адресу. Я не думаю про це, моя увага зосереджена лише на бою. У мене немає прогнозу, тому що я не експерт, я лише спортсмен. Мій прогноз... красивий бій... красива перемога. Олександр "Кіт" Усик. Беззаперечний чемпіон світу у важкій вазі, – додав українець.

Джон перепросив за свої дії, але стверджував, що його удар був відповіддю на неповагу до його сина з боку команди Усика. Степчук зізнався, що був шокований, коли Джон вдарив його головою, і назвав цей момент ірраціональним.

"Я просто підтримував свою команду і кричав: "Усик". Я Джона не чіпав, він просто з'їхав з глузду. Якщо він божеволіє тільки від вигуків прізвища Усика, то що буде через 5 днів? Він думає, що його не поважають через це, тож, можливо, він трохи божевільний", – додав українець.

Новини Скандали