Арабська насолода: кохана Роналду виблискує елегантністю посеред пустелі – розквітає немов квітка

Дарія Бутилкіна14 травня, 13:40
Арабська насолода: кохана Роналду виблискує елегантністю посеред пустелі – розквітає немов квітка

Джорджина Родрігес - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Джорджина Родрігес, дружина зіркового футболіста Кріштіану Роналду показала світові кадри з нещодавньої фотосесії в пустелі.

Джерело: Instagram

Джорджина активно веде свій Instagram, у якому власне активно ділиться усім, що відбувається в її житті. Вона може тішитися, адже має велику армію підписників, що налічує 58 мільйонів фоловерів.

Вогняна діва: кохана Фернандеса підкорює Лондон – звабливо крокує на червоний

Джорджіна Родрігес вразила своїх фоловерів естетичним відео, яке вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram. У цьому відео брюнетка елегантно позує в середині пустелі, нагадуючи справжню принцесу Жасмін із казки "Аладдін".

Кожний образ, який вона втілює, підкреслює її жіночність та розкіш, захоплюючи уяву глядачів своєю грацією та елегантністю. Її поява посеред пустелі створює захоплюючий контраст, де вона ніби квітка, що розквітає серед гарячих пісків.

Реклама

Її стиль вражає не лише елегантністю, але й натхненням для тих, хто мріє про дороге життя. Родрігес демонструє, що розкіш може стати символом не лише багатства, але й внутрішньої сили та самовираження

Заначимо, що модель відома своєю любов'ю до люксусових аксесуарів. А також співпрацює з такими брендами як Prada, Gucci та Chanel.

Цікавий факт: Роналду та іспанська модель познайомились в магазині Guccі.

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес перебувають у відносинах з 2016 року. При цьому, пара досі не одружена. Зараз Роналду та Родрігес виховують п'ятеро дітей.

Джорджина Родрігес Гарячі новини Новини