Роздяглась і фінтить: порноакторка з неосяжним бюстом балансує на грані фолу

Віра Бойчук13 травня, 20:20
Роздяглась і фінтить: порноакторка з неосяжним бюстом балансує на грані фолу

Саванна Бонд - Інстаграм

00 хв

Саванна Бонд – зірка фільму для дорослих та наречена екс-чемпіона світу з боксу Раяна Гарсії, нагадала про себе гарячим роликом.

Джерело: Інстаграм

Безсоромна білявка поділилася зі своїми підписниками на своїй сторінці в Інстаграм максимально відвертим контентом, який викликав масу обговорення в коментарях.

Ванда Нара без білизни засвітила все – еротичне свавілля

Саванна влаштувала еротичне шоу вдома на кріслі. Звабниця продемонструвала декілька купальників, які ледь втримали приголомшливий розмір бюсту. У кадрі вона зі всіх ракурсів показала пишні форми, які розбурхують уяву шанувальників.

Прихильники відразу ж перейшли до розділу коментарів та написали своє враження: "Так ідеально", "Жінка, яку я влюбився з першого погляду", "Шикарна, сексуальна, дивовижна", "Тіло зводить з розуму".

До речі, Саванна Бонд знялася у понад 100 фільмах для дорослих, її капітал оцінюється у понад 2 мільйони євро. У Інстаграм білявка має два мільйони передплатників. Із ними вона ділиться максимально провокативним контентом.

Реклама

Зазначимо, що нещодавно знаменитий американський боксер зробив пропозицію руки та серця 33-річній австралійській порноактрисі. Нащо смілива красуня відповіла згодою.

Але цього місяця боксера помітили у компанії із зіркою соцмереж Алексою Делланос. Папараці спіймали мить, коли пара обіймалася та цілувалася.

Гарячі новини Новини