"Я вихлюпнув ром з колою в Шумахера – це був хаос": екс-механік згадав гулянки легенди Формули-1

Ольга Котів13 травня, 20:40
"Я вихлюпнув ром з колою в Шумахера – це був хаос": екс-механік згадав гулянки легенди Формули-1

Міхаелю Шумахеру виплеснули в обличчя кілька напоїв - Інстаграм

00 хв

Ікона Формули-1 Міхаель Шумахер був відомий тим, що вмів розслаблятися після перемоги в гонці. На одній з вечірок йому навіть виплеснули в обличчя кілька напоїв.

Джерело: Daily Star

Вигравши два чемпіонати з Benetton, а потім п'ятирічну переможну серію з Ferrari з 2000 по 2004 рік, Шумахер сповна насолоджувався трофеями свого успіху.

Колишню брата Міхаеля Шумахера прибрали з шоу "Я – знаменитість": бояться, що розбовкає дані про його здоров'я

Про його дикі гуляння розповів колишній механік McLaren Марк Прістлі, який був присутній на святкуванні перемоги Шумахера на Гран-прі Німеччини.

"Чудовим спогадом був його день народження після Гран-прі Німеччини, на автодромі був бар. Мабуть, це було після перегонів у неділю, тому що Шумахер дуже напився, як і всі. У якийсь момент він стояв на барній стійці та виливав шампанське собі на голову, воно покрило його тіло і розлилося всюди. Інші люди почали кидати в нього напої, це був хаос", – зауважив Прістлі.

Реклама

Він зізнався, що приєднався до веселощів, жбурнувши свій власний напій у легенду перегонів.

"Я пам'ятаю, що у мене в руці був "Бакарді" з колою. Я сказав собі: "Я не пропущу цю можливість виплеснути напій в обличчя Міхаеля Шумахера". Я підбіг і виплеснув свій "Бакарді" з колою йому в обличчя. Він віддячив мені тим, що обійняв мене так міцно, що я теж облився напоєм", – додав екс-механік.

Гарячі новини Новини