Чемпіон Англії заробляє більші мільйони, ніж на футболі – у 18 років заснував успішну компанію

Ольга Котів13 травня, 17:20
Чемпіон Англії заробляє більші мільйони, ніж на футболі – у 18 років заснував успішну компанію

Футбол – не основний заробіток для Міки Річардса - Інстаграм

00 хв

Міка Річардс завершив кар'єру через травму, коли йому був лише 31 рік. Останнім часом він працював коментатором-експертом у кількох телекомпаніях.

Джерело: Sport Sport

Однак це не основне джерело його доходу. У 18 років Міка розпочав бізнес, на якому досі заробляє серйозні гроші.

Чемпіон Англії може отримувати мільйони євро на OnlyFans – йому ніколи стільки не платили у футболі

Річардс вважався одним із найперспективніших гравців Англії, оскільки дебютував за Манчестер Сіті ще підлітком і був частиною команди, яка зуміла вперше в історії принести цьому клубу чемпіонський титул.

Однак, коли клуб почав привозити дорогих зірок на Етіхад, місця для Річардса залишалося все менше. Тому влітку 2014 року він вирушив в оренду до Фіорентини. В Італії пробув лише рік, а потім опинився в Астон Віллі. Грав у клубі з Бірмінгема чотири роки, але влітку 2019 року шокував усіх заявою про завершення кар'єри гравця.

Реклама

Річардсу був лише 31 рік, коли він закінчив футбольну кар'єру, і, на жаль, йому довелося це зробити через травму коліна. Він почав працювати коментатором-експертом на кількох англійських телеканалах.

Коли Річардс тільки починав свій шлях у першій команді Манчестер Сіті, він вирішив заснувати компанію з нерухомості, в яку вклав більшу частину своїх грошей, оскільки сам не був впевнений, чи зможе заробляти на життя лише футболом.

"Я створив компанію з нерухомості, коли мені було лише 18 років. Тоді справи йшли не дуже добре, але навіть коли вони йшли чудово, я знав, що мені потрібно трохи попрацювати, тому що у футболі ніколи не знаєш, що може статися", – сказав Річардс.

"Коли я створював свій портфель нерухомості, я почав займатися девелопментом і будівництвом навколо Лідса та Манчестера. Це був мій запасний варіант, якщо я не досягну успіху у футболі. Я не знав, що буду професійним коментатором після завершення кар'єри, бо я не хотів бути близько до футболу через шлях, на якому мені довелося піти на пенсію", – додав екс-футболіст.

Річардс почав будувати та купувати нерухомість, коли тільки починав у Ман Сіті. Навіть після того, як він отримав новий контракт і значно покращену зарплату, то не кинув цю роботу, що виявилося напрочуд далекоглядним кроком.

Сьогодні його компанія коштує понад 5 мільйонів фунтів. Річардс заробив мільйони, продаючи та здаючи в оренду свою нерухомість останні 15 років.

Гарячі новини Новини