Тенісистка, яка обожнює роздягатися, втекла з країни: покинула спорт і має проблеми з законом

Ольга Котів13 травня, 16:00
Тенісистка, яка обожнює роздягатися, втекла з країни: покинула спорт і має проблеми з законом

Каміла Джорджі пішла зі спорту - Інстаграм

00 хв

Каміла Джорджі у віці 32 років раптово пішла з тенісу без жодних пояснень – нібито для того, щоб продовжити кар'єру моделі білизни. Проте тепер кажуть, що вона має проблеми з податковою та законом.

Джерело: Daily Star

Каміла покинула Італію на тлі податкової суперечки та майбутньої судової справи. Цього тижня на сайті Міжнародного агентства з тенісу її позначили як тенісистку, що вийшла на пенсію.

Гламурна футболістка показала пишні груди в мереживному топі: фанати шаленіють

Італійка одного разу дійшла до чвертьфіналу Вімблдону та виграла чотири титули на турнірах Жіночої тенісної асоціації. Вона не зробила жодної офіційної заяви про своє рішення.

Припускають, що 32-річна спортсменка покинула теніс, щоб зосередитися на кар'єрі моделі білизни. Адже Джорджі регулярно публікує пікантні знімки для більш ніж 730 тисяч підписників в Інстаграмі та має власний модний бренд Giomila.

Проте, за інформацією італійської газети La Gazzetta dello Sport, розслідування прокуратури Флоренції виявило, що Джорджі та її сім'я мають низку прогалин у податкових деклараціях. Видання повідомляє, що Джорджі виїхала з Італії до Сполучених Штатів після того, як раптово покинула теніс.

Реклама

Її батько і колишній тренер Серхіо, мати Клаудія, брати Леандро та Амадей також мають проблеми з податковими органами. Раніше Джорджі вже стикалася з критикою через звинувачення в тому, що вона використала фальшивий сертифікат про вакцинацію від Covid, щоб потрапити на Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу у 2022 році.

Джорджі та її батько категорично заперечували ці звинувачення. Однак Gazzetta повідомляє, що 16 липня вона має постати перед слідчим суддею у Віченці на першому попередньому слуханні розслідування цих звинувачень.

Гарячі новини Новини