Естетика відносин: оборонець Руху поводиться по-господарськи – красуня не проти 🔥

Естетика відносин: оборонець Руху поводиться по-господарськи – красуня не проти 🔥

Олексій Сич з дружиною - Особиста сторінка в Інстаграм

00 хв

Дружина захисника львівського Руху, бронзового призера молодіжного чемпіонату Європи 2023 у складі збірної України U-21 Олексія Сича, виклала нове фото з обранцем у мережі.

Джерело: Instagram

Анастасія Сич малопомітна в якості користувача Інстаграм. Новий контент з'являється доволі рідко. Тим не менш, вона зібрала на своїй сторінці вже майже 11 тисяч підписників.

"Контроль втрачено": оборонець Руху зайнявся коханням зі своєю любкою у ліфті – романтичні кадри

Красуня працює в якості кондитера. Жінка має свій інтернет-магазин зі смаколиками, які робить на замовлення. На своїй основній сторінці Анастасія викладає фото з подорожей, романтику з футболістом, селфі, фотосесії та інше.

Цього разу жінка виклала спільне фото із Олексієм у stories. Вони знаходяться у автівці. Гравець по-господарські поклав руку на ногу своєї обраниці. Жінка зробила жест зі свого боку у відповідь.

undefined
Реклама

Нагадаємо, що Сич зробив пропозицію руки і серця своїй дівчині, Анастасії, на що та відповіла згодою у вересні 2023 року.

А саме 2 квітня 2024 року закохані офіційно стали чоловіком і дружиною. Про це парочка повідомила в соціальних мережах, опублікувавши весільні світлини.

Рух Гарячі новини Новини