"Тигри і леви підходили впритул": боксер 2000-х надихається Роккі, а медовий місяць провів у Парижі

Олег Бабій13 травня, 10:27
"Тигри і леви підходили впритул": боксер 2000-х надихається Роккі, а медовий місяць провів у Парижі

Роман Джуман з дружиною та донькою / Facebook

00 хв

Зірка українського профі-рингу 2000-х Роман Джуман відповів на запитання анкети – ексклюзивно для YeSport.

Музика: Раніше слухав усі стилі крім джазу, любив різнобічну музику. Зараз віддаю перевагу українським виконавцям. А від російського продукту, на щастя, відмовився.

Кіно: Я виріс у радянські часи – "Операція "И", "Діамантова рука". Ці стрічки можна дивитися по 20-40 разів і вони не набриднуть. То є шедеври. Бо інші фільми приїдаються – переглянув раз-другий і все. "Роккі"? (культова боксерська стрічка зі Сильвестром Сталлоне, – YeSport). От її кілька разів дивився. "Роккі" класно вмикати перед якимись змаганнями, боями. Це заводить, стимулює, додає завзяття. Можеш не тренуватися – ти вже непереможний (Сміється).

undefined

Металіст, "Жигулі" і мамине олів’є для боксера Черкашина – він спарингував з Холіфілдом-молодшим

Реклама

Страва: Спагетті. Можу також назвати неулюблену страву – це картопля. Свій перший професійний контракт я підписав з польською промоутерською компанією. Чотири роки боксував у Польщі, зокрема в перший рік провів аж 11 боїв. Там постійно давали ziemniaki. Кожного дня! Тож тепер вдома картоплі не вживаю взагалі. М’ясо без гарніру їм. Хто знає голод, той ковбасу без хліба їсть (Усміхається).

Алкоголь: Не вживаю. Принципово – нічого і ні грама.

Авто: Зараз їжджу на Ford Fusion.

Стиль одягу: Спортивний.

Аксесуар: Ношу хрестик на ланцюжку. А є годинник на руці чи немає – мене це не бентежить.

undefined

Найбільший гонорар у кар’єрі: Здивуєтесь. Невеликий – 15 тисяч доларів.

Найкрасивіше місце, де вдалося побувати: Я об’їздив ледь не пів світу, але в екзотичні країни, як от Австралію, не потрапив. В Америці побачив Чикаго, Нью-Йорк. Це великі міста, шалене скупчення людей, а я такого не люблю. Сподобалося в Австрії та Норвегії.

Пригадую також свою весільну подорож у Париж. Провели там цілий місяць. Дружина поводила мене по всьому Парижу та його околицях. Сподобався тамтешній зоопарк: звірі вільні, а ти поміж них у клітці або на машині. Тигри і леви підходили впритул.

Спортсмен: Оскар де ла Хойя.

undefined

Футбольний клуб: Я футболом цікавлюся далеко не так, як мій кум Котельник. От він без футболу жити не може. Більше того, останнім часом я відійшов від цієї теми, бо вже сам не граю. А колись подобався Реал Мадрид.

Фобія: Хотів би сказати, що нічого не боюся. Але коли залазиш на дах чи кудись високо – страх є. Особливо, якщо навколо – відритий простір.

Три речі, які візьмете зі собою на безлюдний острів: Візьму дружину – і дружина все буде робити (Сміється).

Усик: що їсть, читає і слухає наш боксер-чемпіон?

Анкета Новини Публікації