"Маленький ангел": чарівна донечка Зінченка знялась у ніжній фотосесії, як для глянцю

Віра Бойчук12 травня, 9:00
"Маленький ангел": чарівна донечка Зінченка знялась у ніжній фотосесії, як для глянцю

Олександр та Єва Зінченко - Інстаграм

00 хв

Єва, дочка українського футболіста та півзахисника лондонського Арсенала Олександра Зінченка, зачарувала ангельськими рисами обличчя.

Джерело: Інстаграм

На цей раз під нашим прицілом Єва Зінченко. Маленька красуня опублікувала на своїй особистій сторінці в Інстаграм парочку розкішних кадрів із нової фотосесії.

"Українська барбі": Влада Седан зухвало позує на вокзалі – вона керує світом

На першій світлині Єва постає в образі принцеси. Дівчинка позує в пишній сукні з візерунком клітинки біля свого відображення в дзеркалі. Її вид був доповнений двома заплетеними хвостиками, а в руках вона тримала букет квітів та м'яку іграшку.

Шанувальники не змогли пройти повз красу та одразу написали цілий букет компліментів: "Така гарна", "Маленьке сонечко", "Неймовірно красива", "Чарівні фото", "Мила і красива".

Додамо, що на її сторінку в Інстаграм підписано понад 33 тисяч користувачів, які милуються красою Єви. Там донька Зінченка та Седан публікує милі світлини, які перехоплюють подих.

Реклама

Нагадаємо, що український футболіст став батьком вперше 1-го серпня 2021 року. Влада Седан народила спортсмену у Маямі доньку Єву.

Олександр Зінченко Влада Зінченко Гарячі новини Новини