Дідусь хотів розцілувати чарівну вболівальницю на матчі – цей незручний момент побачили 3 мільйони

Ольга Котів30 січня, 23:30
Дідусь хотів розцілувати чарівну вболівальницю на матчі – цей незручний момент побачили 3 мільйони

Вболівальниця збірної Кот-д'Івуару - Інстаграм

00 хв

Збірна Кот-д'Івуару драматично здолала Сенегал в матчі 1/8 фіналу Кубка Африканських націй. Емоційний момент потрапив у телетрансляцію.

Команда, яка зараз не має постійного тренера, вибила попередніх чемпіонів, пізно зрівнявши рахунок з пенальті. Коли вболівальники та гравці збірної Кот-д'Івуару активно святкували, увагу телекамер привернув захоплений уболівальник, який "кричав" щось на вухо дівчині поруч, намагаючись ледь не поцілувати її.

Проміняла екс-форварда Арсенала на гравця Баварії – білява африканська модель викликає фурор

На ентузіазм чоловіка вболівальниця не хотіла відповідати взаємністю, що призвело до незручної взаємодії. Жінка натягнула незграбну посмішку.

"Дядьку, заспокойся", – тролять старшого вболівальника, який вирішив скористатися моментом підйому для залицянь до красуні.

Момент, що переглянули вже понад 3 мільйони користувачів Твіттера, змусив згадати кілька мемів та аж надто експресивне спілкування Конора Макгрегора з Кріштіану Роналду під час боксерського поєдинку.

Реклама

Дівчина навіть примусово підняла великий палець, сподіваючись, що чоловік дасть спокій. Зрештою, Кот-д’Івуар вийшов у чвертьфінал завдяки перемозі у серії післяматчевих пенальті, однак багато хто назвав саме цей епізод моментом матчу.

Гарячі новини Новини