Це був удар прямо в серце: олімпійський чемпіон зраджував гарячій дружині-тенісистці з її найкращою подругою

Ольга Котів30 січня, 22:10
Це був удар прямо в серце: олімпійський чемпіон зраджував гарячій дружині-тенісистці з її найкращою подругою
00 хв

Екс-тенісистка Хісела Дулко у 2021 році розлучилася зі своїм чоловіком через болючу зраду. Футболіст Фернандо Гаго закрутив інтрижку з її найкращою подругою.

Джерело: О2

39-річна аргентинка вже 10 років не займається тенісом професійно. Її колишній чоловік разом з олімпійською збірною Аргентини U-23 виграв Олімпійські ігри 2008 року в Пекіні.

"Тотті я більше не впізнаю": гаряча екс-дружина легенди Роми сказала, чи готова до нового шлюбу

Хісела та Фернандо одружилися у 2011 році. Стосунки з колишнім футболістом мадридського Реала були доволі медійними.

Їхній шлюб тривав до 2021 року. Хоч пара і має трьох дітей, їхнє розставання відбулося практично в одну мить.

Хісела застала свого чоловіка в ліжку з найкращою подругою Веронікою Лаффіт, власницею танцювальної школи. Діти обох жінок відвідували ту саму школу.

"Зрада Фернандо Гаго стала для колишньої тенісистки ударом прямо в серце. Хісела – спустошена", – повідомляли тоді аргентинські ЗМІ.

Реклама

У віці 29 років колись успішна тенісистка повністю присвятила себе вихованню дітей і завершила кар'єру. Сьогодні в її інстаграм-профілі можна побачити численні фото з дітьми.

Окрім цього, у травні 2023 року екс-тенісистка опублікувала фото зі спортзалу. У підписі мовилося: "Без фільтрів, тільки для поціновувачів".

Користувачі мережі однозначно прочитали алюзію. Адже незадовго до цього в мережі з'явилося фото, яке Вероніка Лаффіт відредагувала так, що на ньому неприродно розмилася підлога.

Гарячі новини Новини