Райська насолода: дружина Луніна оприлюднила спокусливі фото після виходу чоловіка у фінал ЛЧ

Віра Бойчук10 травня, 17:40
Райська насолода: дружина Луніна оприлюднила спокусливі фото після виходу чоловіка у фінал ЛЧ

Анастасія Луніна - Інстаграм

00 хв

Анастасія, дружина воротаря мадридського Реала та збірної України Андрія Луніна, опублікувала знімки з фотосесії у купальнику.

Джерело: Інстаграм

Ефектна кохана українського футболістка Анастасія Луніна потішила своїй підписників відвертими фото. Красуня на лоні природи продемонструвала ідеальну форму тіла, яку гріх приховувати.

Українська стіна: авто Луніна ледь не стало жертвою гарячих фанатів Реала – дружина була всередині

Цього разу розкішна брюнетка з'явилася на публіці в неймовірному купальнику з хижим принтом. Він красиво підкреслив фігуру Анастасії та виділив її принади. А сонцезахисні окуляри додали родзинки до образу привабливої красуні.

До речі, обраниця Луніна на своїй сторінці в Інстаграм досягла великого успіху – за її акаунтом стежать майже 200 тисяч людей. Натомість голкіпер встановив нове досягнення в Україні за кількістю шанувальників. Наразі на нього підписані понад 3 мільйони осіб. Завдяки цьому 25-річний став першим серед українських спортсменів, які набрали таку кількість фоловерів.

Реклама

Додамо, що Андрій та Анастасія разом вже понад 8 років. Вони познайомилася у соціальних меражах. У 2021 році парочка розписалися в посольстві України на території Іспанії. З травня 2023-го вони виховують сина.


Гарячі новини Новини