Легенда МЮ з чарівною донькою на червоній доріжці: йому загрожує в'язниця, бо зламав ногу байкеру

Ольга Котів10 травня, 15:00
Легенда МЮ з'явився на червоній доріжці: йому загрожує в'язниця, бо зламав ногу байкеру

Нікі Батт прийшов на червону доріжку Amazon Prime - Інстаграм

00 хв

Легенда Манчестер Юнайтед Нікі Батт вийшов у світ вперше після того, як йому повідомили про загрозу тюремного ув'язнення. Він у 2022 році розтрощив ногу мотоциклісту.

Джерело: The Sun

49-річний екс-хавбек збірної Англії протаранив Ендрю Філдена, коли необережно їхав на своєму Range Rover. Мотоцикліст отримав сильні забої та перелом лівої ноги, в яку після операції вставили металеві стрижні.

Легенда МЮ перед кожним матчем ходив до м'ясника: ви здивуєтеся, куди він запихав собі курку

undefined

Він провів десять місяців на милицях. У постраждалого утворився тромб, тож він потребує лікування до кінця життя.

undefined

Екс-півзахисник прийшов на червону доріжку під час ексклюзивного заходу лише через кілька днів після того, як зізнався, що спричинив травму через необережне водіння перед магістратським судом Блекберна.

Одягнувши класичний костюм з атласно-блакитною краваткою, колишня зірка збірної Англії сяяв, з'явившись на прем'єрі документального серіалу Amazon Prime про знаменитих володарів Требла 1999 року.

Реклама

Батта супроводжувала 20-річна донька Джерсі та 16-річний син Рубен, який пробує свої сили у футболі.

undefined

Відзначимо, що у трисерійному серіалі розповідають про членів команди "червоних дияволів", які виграли історичну трійку трофеїв: Прем'єр-лігу та Кубок Англії, а також Лігу чемпіонів.

У трейлері представлені інтерв'ю як з гравцями того Манчестер Юнайтед, так і з тренерським штабом команди, зокрема з сером Алексом Фергюсоном та його помічником Стівом Маклареном.

У фільмі знялися Девід Бекхем, Пол Скоулз, Гарі Невілл, Філ Невілл, Пітер Шмейхель, Дуайт Йорк, Тедді Шерінгем, Нікі Батт, Енді Коул та Уле Гуннар Сульшер. Один епізод буде присвячений історії здобуття кожного трофею.

Гарячі новини Новини