Спокуслива гімнастка знову викликала фурор серед шанувальників – раніше чоловіки накинулися на неї

Віра Бойчук12 січня, 22:32
00 хв

Американська гімнастка Олівія Данн в Інстаграмі поділилася серією фотографій своєї поїздки. Вона є найбільш оплачуваною спортсменкою серед студентів своєї країни.

Красуня насолоджувалася снігом у штаті Юта, куди вона повернулася після минулорічного хаосу, коли цілий натовп чоловіків-фанатів накинувся на неї зі словами: "Ми хочемо Ліві!" під час заходу в Солт-Лейк-Сіті.

"Це на Марсі?": дружина Коноплянки похизувалася новими світлинами на фоні стихії

"Крижана королева" була в зимових окулярах, позуючи на відкритому повітрі серед снігопаду в Парк-Сіті. Американська гімнастка доповнила свій образ шапочкою-біні Prada з чорним топом і спортивними штанами від Vuori Clothing.

"Заморожена", – написала Данн поруч із селфі, яким вона поділилася зі своєю мільйоною авдиторією у сторіс в Інстаграмі.

undefined

Хто це така?

Данн – суперзірка серед американських студентів. Гімнастка має майже 4,8 мільйона шанувальників у соціальних мережах, цілу армію фанатів і купу жирних рекламних контрактів.

Реклама


Це те, чим я пишаюся. Тим більше, що я жінка, яка займається спортом у коледжі. Після коледжу немає професійних ліг для більшості жіночих видів спорту, ​​
– сказала Данн в інтерв'ю для New York Times.


Олівія навчається в Луїзіанському університеті та виступає за цей освітній заклад на різних змаганнях. Чималій кількості шанувальників Данн не так цікаві її успіхи в спортивній гімнастиці, як вони приходять просто зробити фото з популярною дівчиною.

Новини Папараці