Без сексу та шкоди для довкілля: на чому спатимуть спортсмени під час Олімпіади-2024

Ольга Котів9 травня, 12:00
Без сексу та шкоди для довкілля: на чому спатимуть спортсмени під час Олімпіади-2024

У Париж вже привезли ліжка для спортсменів - MediaVenir / Divulgação

00 хв

Минулого понеділка, 29 квітня, "антисекс" ліжка прибули до Олімпійського селища. Воно з 26 липня по 11 серпня прийматиме близько 10 000 спортсменів у 82 будівлях та 7 200 кімнатах.

Джерело: Inside the Games

У межах підготовки оргкомітет встановить 16 000 ліжок для покращення відпочинку під час змагань. Як і на Іграх у Токіо, вони створені на основі картону.

"Моя "мамця" зараз вилізе": олімпійські спортсменки зчинили галас через надто відверту форму

Стандартний розмір ліжка – 90 сантиметрів завширшки та 200 сантиметрів завдовжки. Проте для вищих спортсменів їх можна збільшити до 220 сантиметрів.

Кожен мешканець Олімпійського селища зможе використовувати застосунок, за допомогою можна легко відрегулювати жорсткість матраца, який складається з трьох частин, відповідно до своєї ваги та зросту.

undefined

Ліжка розраховані на навантаження до 200 кілограмів, але не на різкі рухи. За свою крихкість спортсмени прозвали їх "антисекс". Такі ліжка уперше розробили до Ігор у Токіо – не лише для зменшення забруднення довкілля, а й для скорочення потенційних інтимних контактів між спортсменами в період пандемії коронавірусу.

Реклама

Попри це, спортсменам видадуть 300 тисяч презервативів – кожен спортсмен матиме в середньому по 2 на день протягом усього часу проведення Ігор.

Гарячі новини Новини