Подяка від воїнів: Костюк придбала дрони-камікадзе для ЗСУ на призові від Australian Open

Подяка від воїнів: Костюк придбала дрони-камікадзе для ЗСУ на призові від Australian Open

Марта Костюк - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Знаменита тенісистка Марта Костюк, яка пробилася до чвертьфіналу AusOpen-2024, продемонструвала, у який спосіб допомагає нашим військовим знищувати ворога.

Джерело: Instagram

Українська тенісистка Марта Костюк передала військовослужбовцям п'ять FPV-дронів. Про це сказав у відеозверненні військовослужбовець Антон Зайцев.

Дівчина у своєму Instagram виклала відео, яке опублікував один з воїнів ЗСУ. У записі військові подякували Костюк та привітали її з успішним виступом на Відкритому чемпіонаті в Австралії.

ЇЇ призові склали близько 400 тисяч доларів. Саме з частини цих коштів тенісистка зробила такий вклад у майбутню перемогу на фронті.

undefined

"Хочемо передати велику подяку Марті Костюк за купівлю нам п’яти FPV-дронів камікадзе. Також вітаємо її з виходом у чвертьфінал Australian Open. Дуже Вам дякуємо!" — сказали військові.

Нагадаємо, що 28 січня в Мельбурні закінчився Відкритий чемпіонат Австралії з тенісу. На ньому успішно виступила Марта Костюк, яка вперше в кар'єрі вийшла до чвертьфіналу турніру серії Grand Slam.

Гарячі новини Новини