Гаряча пасія партнера Луніна показала ідеальну фігуру – футболіст не стримався і закрутив роман

Віра Бойчук5 травня, 9:20
Гаряча пасія партнера Луніна показала ідеальну фігуру – футболіст не стримався і закрутив роман

Лаура Селія Вальк - Інстаграм

00 хв

Лаура Селія Вальк, партнерка півзахисника Реала та збірної Англії Джуда Беллінгема, засліпила сексуальністю в крихітному бікіні.

Джерело: Інстаграм

Улюблена Джуда навчалася на факультеті бізнесу та підприємництва в університеті прикладних наук. Але за фахом працювати не довелося – Лаура Селія поринула у фотосесії, модні покази та рекламні ролики.

"Ковбойські черевики та серфінг": напівоголена американка показала драйв на хвилях

Гаряча модель, яка підкорила серце півзахисника Реала та своїх шанувальників, вкотре змушує ЗМІ писати про себе. Цього разу білявка опублікувала добірку свіжих фото, на яких постала в гарячому образі. Красуня була одягнена в сексуальний купальник та обтислу блискавичну спідницю, яка виграшно підкреслила її принади.

До речі, 25-річна кохана Беллінгема очолює консалтингову агенцію Baby Rose Agency, яка проводить консультації та створює контент для соцмереж. Своїм яскравим життям дівчина зібрала майже 500 тисяч передплатників у Інстаграм.

Реклама

Нагадаємо, що Лаура вперше розповіла про свої стосунки з футболістом під час фотосесії для одного журналу. За чутками преси, Лаура Селія Валк уже встигла відвідати будинок Джуда Беллінгема в Мадриді і вболівала за коханого на матчі між Реалом та Атлетиком з Більбао.


Гарячі новини Новини