Найкращий подарунок на 10 річницю: результативний український легіонер привітав сексапільну дружину

Ольга Котів30 січня, 16:50
Найкращий подарунок на 10 річницю: результативний український легіонер привітав сексапільну дружину

Каріна Кочергіна - Інстаграм

00 хв

Владислав Кочергін виступає за польський Ракув, де є одним з лідерів і найкращих бомбардирів. Дружина Каріна прикрашає їхню пару.

Кочергін відзначив, що велике кохання у сім'ї футболіста пережило перший значний ювілей.

"Щасливий, коли ти поруч": гравець збірної України шаленіє від довгоногої Miss Aura

"10 років разом. Дякую тобі за стільки років щастя. Я не знаю ідеальної формули стосунків. Я не знаю секрету нашого успіху.

Я просто знаю, що ми шалено кохаємо один одного і не зважаючи на довгий час разом, з кожним днем любимо все сильніше.

Ми як пазли, які ідеально підходять один одному і зовсім не уявляють своє життя не разом. За ці роки ми багато пройшли і завжди, не зважаючи ні на що, були і будемо разом.

Саме разом ми сила! Саме разом ми можемо все! Саме завдяки нашій любові з'явився наш найкращий у світі синочок. Щастя кожного нашого дня. Все, що ми маємо, у нас є завдяки нашій любові", – написав Владислав. ‍️‍

Реклама

Футболіст закликав усіх любити і бути коханими: "Це найбільше щастя на землі! Щастя, якому під силу згорнути будь-які гори!". З нагоди річниці він засипав кохану квітами.

Кочергін має найкращі показники голів та асистів у польському Ракуві. Футболіст мріє грати за збірну України. Своєю чергою, Каріна рекламує в Інстаграм різноманітній марафони з похудіння.

У 2022 році Кочергіни стали батьками. Первістка назвали Тимуром – він народився у Варшаві, де, як жартує футболіст, кожен п'ятий вже є українцем.

undefined
undefined
Гарячі новини Новини