Пекельні тренування: кохана Роналду все частіше проводить час у спортзалі – сідниці горять

Дарія Бутилкіна4 травня, 11:40
Пекельні тренування: кохана Роналду все частіше проводить час у спортзалі – сідниці горять

Джорджина Родрігес - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Джорджина Родрігес, кохана зіркового футболіста Кріштіану Роналду показала світові, як підтримує свою приголомшливу фігуру.

Джерело: Instagram

Джорджина ретельно керує своїм Instagram, де вона регулярно ділиться своїми подорожами та розвагами, а також показує важливі миті з життя відомого спортсмена та їхньої родини. Завдяки різноманітному контенту та активності, брюнетка зібрала майже 60 мільйонів підписників.

Зібрала зірок футболу: дружина Пятова чарівно відсвяткувала день народження – був навіть мольберт

В сторіз Родрігес виклала відео, що надихає. У записі видно, як вона зосереджено займається спортом, виконуючи вправи для підтягнутого та привабливого тіла. Особлива увага приділяється роботі над сідницями, щоб вони виглядали неперевершено.

Ця картина відображає загальну тенденцію до активного способу життя серед зірок та їхніх партнерів, що надихає шанувальників до здорового способу життя.

Реклама

Цікавий факт: відносини між Кріштіану Роналду та Джорджиною Родрігес розпочалися у 2016 році, і до сьогодні вони не одружені. Пара познайомилась в магазині Gucci, в якому дівчина працювала продавцем-консультантом.

Додамо, пара виховує двох спільних дітей – Беллу Есмеральду та Алану Мартіну. Варто відзначити, що під час народження дітей Белли, пара стикалася з трагедією, втративши хлопчика.

Також варто відзначити, що португальський футболіст має нащадків від попередніх стосунків та від сурогатної матері – синів Кріштіану-молодшого, Матео та доньку Єву. Усі п'ятеро дітей безмежно люблять Родрігес, як свою рідну матусю.

Джорджина Родрігес Гарячі новини Новини