Найсексуальніша футбольна телеведуча виставила на загал мокрий "персик" – фото спокуси

Віра Бойчук3 травня, 23:40
Найсексуальніша футбольна телеведуча виставила на загал мокрий "персик" – фото спокуси

Марія Луїза Якобеллі - Інстаграм

00 хв

Спокуслива італійська телеведуча Марія Луїза Якобеллі показала пристрасть на відпочинку.

Джерело: Інстаграм

Марія Луїза Якобеллі – повноцінна зірка італійської спортивної журналістики. Вона вже кілька років працює на стрімінговому сервісі DAZN і перебуває в центрі уваги футбольної преси.

Дивовижна дочка Піке шокує розмахом розкоші – виглядає дуже дорого

Цього разу вродлива брюнетка ставить на вуха передплатників жаркою світлиною. Марія провела фотосесію посеред моря на дошці для серфінгу. Дівчина продемонструвала засмагле тіло, на якому ледь помітне бікіні засвітилося.

Публікація, безсумнівно, вразила шанувальників, адже за годину зібрала масу компліментів: "Гарне фото", "Прекрасні вигини", "Дуже сексуальна і зваблива", "Ти небезпечна", "Богиня".

Свого часу Марія Луїза Якобеллі розповіла пресі, що її колишній чоловік піднімав на неї руку, підозрюючи у зрадах. Дівчина якийсь час переховувалась від нього і навіть боялася викладати свої фото в мережу – щоб він не дізнався, де вона знаходиться.

Реклама

За чутками, екс-чоловік підозрював Марію у зв'язках із Кіліаном Мбаппе. У результаті колишній отримав повноцінний тюремний термін. Французький футболіст Мбаппе і Марія познайомилися на вечірці своїх знайомих і почали спілкуватися. Однак ні Мбаппе, ні Якобеллі поки що ніяк не коментували цю інформацію.


Гарячі новини Новини