Тренер заборонив доньці зустрічатися з футболістами – її фото обманом потрапило в еротичний журнал

Ольга Котів2 травня, 17:20
 Тренер заборонив доньці зустрічатися з футболістами – її фото обманом потрапило в еротичний журнал

Наді Хемес заборонили зустрічатися з футболістами - Інстаграм

00 хв

Іспанська модель заявила, що її батько – колишній тренер клубів Ла Ліги – забороняв їй зустрічатися з футболістами. 24-річна Надя Хемес більшу частину свого життя була пов'язана з футболом.

Джерело: Daily Mail

Адже її батько зробив 17-річну кар'єру футболіста та встиг зіграти 21 матч за збірну Іспанії. Потім Пако Хемес очолював 12 клубів уже як тренер.

Тренер Мудрика лякає фанатів Челсі на вулиці: ось чому вони бояться підійти і висловити йому все

Надя стала відомою публічною особою в Іспанії. Красуня має величезну аудиторію у соціальних мережах – 350 тисяч людей стежать за її сторінкою в Інстаграмі, а ще 295 тисяч – у Тіктоці.

Вона регулярно розважає своїх шанувальників знімками в бікіні, танцювальними відео, вірусними кліпами та фотосесіями. Також Надя розповідає про своє життя, публікуючи походи по магазинах та уроки макіяжу.

Окрім цього, дівчина активна на стрімінговій платформі Twitch, де вона має понад тисячу підписників. В інтерв'ю подкасту La Influencia, що виходить у німецькому виданні Bild, вона розповіла, що батько навідріз заборонив їй зустрічатися з футболістами. Надя дослухалася до його поради, стверджуючи, що у неї не було жодних проблем просто дружити з гравцями.

Реклама

"Мій батько завжди казав мені ніколи не зустрічатися з футболістами. І я ніколи не була з футболістом і не цілувалася з футболістом. Ніколи", – зауважила красуня.

Надя також розповіла дивну історію з часів, коли її тато керував мексиканською командою Круз Асуль. За словами дівчини, представники преси просили у батька її фотографії.

"Спортивна преса в Мексиці більше схожа на таблоїди. Вони дуже цікавляться життям футболістів і тренерів. І вони просили мого батька про мої фотографії. Вони робили це під час його прес-конференцій щодо ігор", – додала Надя.

Красуня зазначила, що батько "збожеволів", коли її представили у журналі Playboy Mexico. Він пообіцяв "донести на певних людей", оскільки доньці тоді було лише 17 років. Фото неповнолітньої дівчини в журналі для дорослих – це злочин, обурювався Хемес.

Гарячі новини Новини