Скандальне повернення Бензема: екс-зірку Реала спіймали в обіймах колишньої на Маврикію – нинішню дівчину не запросили

Тарас Котів11 січня, 22:19
Скандальне повернення Бензема: екс-зірку Реала спіймали в обіймах колишньої на Маврикію – нинішню дівчину не запросили

Бензема обіймався з колишньою дружиною на Маврикію - BackGrid

00 хв

Карім Бензема відпочивав з колишньою дружиною Хлоєю на Маврикію. Лише кілька місяців тому нинішня дівчина футболіста, екс-офіціантка Hooters, народила йому дитину.

Джерело: The Sun

Джордан Озуна народила у квітні минулого року. Тоді французький нападник вчетверте став батьком.

"Слава Україні! Путін – х*йло!": італійський коханий Харлан потішив фанатів українською

Обіймалися та робили селфі

Каріма Бензема помітили з колишньою дружиною, матір'ю двох його дітей Хлоєю де Лоне. Він відпочивав на Маврикію, насолоджуючись перервою в сезоні Саудівської ліги.

undefined

Пара засмагала під сонячними променями на пляжі. Бензема був у блакитних плавках, а Хлоя – у зеленому бікіні.

Вони мали дуже милий вигляд, роблячи селфі та посміхаючись. Екс-подружжя також ніжно обіймалося, стоячи на піску перед тим, як зайти в море.

undefined

За час спільного життя у Бензема і Хлої народилося двоє дітей: 9-річна Мелія і 4-річна Нурі. Колишня зірка мадридського Реала також має 5-річного сина Ібрагіма від колишньої дівчини Кори Готьє.

Реклама
undefined

Його нинішня дівчина – 34-річна успішна модель Джордан підписала низку контрактів з багатьма топовими брендами. До зустрічі з Бензема вона працювала моделлю Hooters у Лас-Вегасі. Торік вона зробила його батьком вчетверте.

Пара почала зустрічатися у 2022 році, а вперше їх побачили разом, коли Бензема виграв "Золотий м'яч" того ж року. Джордан пізніше зізнавалася, що не знала, хто такий Бензема, коли вони вперше зустрілися.

Коли я зустріла Каріма, я насправді не знала, хто він такий. Я американка, я не знаю багато про футбол! З самого початку я відчула, що він був чимось особливим. Карім – дивовижний хлопець. Ми так багато сміялися разом. Коли я кажу, що він мій найкращий друг, я дійсно маю це на увазі,
– зауважила дівчина.

Зауважимо, що наприкінці 2023 року Бензема видалив свою Інстаграм-сторінку. Повернення спортсмена у світ вийшло дещо скандальним.

Новини Папараці