Хижий погляд: завдяки чарівній вроді забрала серце Очеретька в полон – футболіст залишив коментар

Дарія Бутилкіна2 травня, 11:00
Хижий погляд: завдяки чарівній вроді, забрала серце Очеретька в полон – футболіст залишив коментар

Кохана Олега Очеретька - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Катя, дівчина українського футболіста донецького Шахтаря Олега Очеретька, продовжує зводити з розуму фанатів. В Інстаграм вона виклала пекельне фото.

Джерело: Instagram

Брюнетка активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де зібрала майже 9 тисяч підписників. Чарівна дівчина українського футболіста часто збагачує свою сторінку провокаційними знімками з професійних фотосесій.

Красуні дня: маленька копія Зінченка гріється в обіймах матусі – Влада випромінює турботу

В останньому дописі особистої сторінки Катя потішила підписників новим палким фото. На знімку красуня професійно позує, демонструючи свою неперевершену красу.

Особливою родзинкою фото стала довжелезна коса, яка неодмінно приковує увагу. Також варто відзначити професійний та якісний макіяж, який додає погляду дівчини додаткової вишуканості та впевненості.

Шанувальники не змогли стримати своїх вражень від захопливої вроди дівчини футболіста та активно висловилися під постом:

Реклама
  • "Який погляд",
  • "Красуня", – мило написав Олег Очеретько.

Нагадаємо, красуня працює моделлю та вигравала звання другої віце-чемпіонки на конкурсі Miss Aura International 2021.

Активно живучи та не зупиняючись на досягнутому, Катерина намагається насолоджуватися кожною миттю життя. Вона часто ділиться своїми пригодами з підписниками. Серед її контенту можна побачити дивовижні кадри з елітних курортів, ексклюзивні автомобілі, вишукані алкогольні напої та відверті фотосесії, що підкреслюють її стиль та елегантність.

Гарячі новини Новини