Дівчина Волошина манить фетишистів – вдягає високі підбори прямо посеред міста

Дарія Бутилкіна1 травня, 13:20
00 хв

Ліза Кандиба – кохана вінгера київського Динамо, Назара Волошина, яскраво привертає до себе увагу. Вона ефектно позує підкреслюючи витончену вроду.

Джерело: Instagram

Білявка має понад 16 тисяч фоловерів. Ліза полюбляє позувати у відвертих образах, що неодмінно тішить безліч шанувальників. На особистій сторінці дівчини футболіста ми можемо ознайомитися з фотографіями з романтичних побачень, відпочинку, буденного життя, або ж різних реклам.

Красуня в білому: українська легкоатлетка зачаровує своєю ніжністю – комплімент від коханого

Цього разу красуня виклала відео в сторіз, на якому перевзувається у високі червоні підбори посеред міста, хизуючись новим педикюром. Вона розповідає, що приїхала на нову локацію, аби зробити світлини. Ліза жартівливо додала, що збирається працювати, а не курити кальян. Варто зазначити, що білявка безумовно має почуття гумору.

Згодом Ліза виклала прекрасні фото до себе на сторінку. Красуня витончено та ніжно позує випромінюючи жіночність та професійність у роботі з камерою. Родзинки світлинам додають стильні окуляри у формі перевернутого ромба та підбори, що підкреслюють її вишуканість.

Реклама

В коментарях коханий дівчини залишив смайлики у вигляді серця. Дівчина у свою чергу відповіла взаємним повідомленням.

Додамо, судячи з перших спільних фото в соціальних мережах, Ліза та Назар разом уже два роки. Історія їхньої зустрічі поки залишається приватною. У закоханих чимала різниця у віці – дівчина старша на шість років.

Ліза Кандиба Гарячі новини Новини