Зірка збірної Німеччини шокував зайвою вагою – його екзотична кохана змушує фанатів йти на крайнощі

Ольга Котів30 квітня, 19:40
Зірка збірної Німеччини шокував зайвою вагою – його екзотична кохана змушує фанатів йти на крайнощі

Макс Крузе і дружина Діляра - Bild/Матіас Кох

00 хв

Макс Крузе відновив кар'єру на любительському рівні. Це вилилося в гольовий пас і скандал.

Джерело: Bild

Зірковий футболіст, який встиг засвітитися у збірній Німеччині, опинився в епіцентрі скандалу. Мережа вибухнула через його зайву вагу. Фото величенького живота облетіли весь світ, набравши мільйони переглядів.

Екс-форвард збірної важить 100 кілограмів, але зміг відновити кар'єру – клуб привітав ящиком пива

Після матчу на чемпіонат району (завершився з рахунком 1:1), в якому 36-річний нападник оформив асист, фанати раптово почали ображати його дружину нецензурними словами.

Я знаю, що погані розмови є частиною футболу на полі та поза ним. Але не втягуйте в це мою дружину! Вона була там вчора, щоб підбадьорити і підтримати мене, а деякі уболівальники – я сам не чув цього на полі, але вона показала мені відео згодом – скандували "F*ck Діляра", – обурився Макс Крузе.

Реклама

Вони почали зустрічатися у 2020-му. Через рік Діляра та Макс Крузе одружилися. Як і багато інших уболівальників, вона відвідала матч, щоб підтримати колишнього гравця національної збірної Німеччини. Ажіотаж був чималий!

Крузе чітко висловився щодо цих образ ще й у своєму Інстаграмі: "Щось подібне – удар нижче пояса. Якщо ви ображатимете мене, нічого страшного, мені все одно. Але не смійте чіпати мою дружину".

Макс Крузе завершив кар'єру в грудні 2023 року посеред сезону. Раніше він провів понад 300 ігор Бундесліги за Вольфсбург, Уніон Берлін, Вердер Бремен, Борусію Менхенгладбах, Фрайбург і Санкт-Паулі.

Гарячі новини Новини