"Нехай ваша родина буде ще щасливішою": Чемпіон світу Олександр Усик став батьком учетверте

"Нехай ваша родина буде ще щасливішою": Чемпіон світу Олександр Усик став батьком учетверте

Усик та Катерина - Особиста сторінка в Instagram

00 хв

Полісся привітало свого гравця з поповненням. Тепер у його сім'ї з дружиною Катериною двоє синів та дві доньки

Джерело: Instagram

Вчора, 29 січня, Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) вчетверте став батьком.

Про це повідомив український ведучий Слава Дьомін у себе в Instagram, а пізніше на своїй сторінці дану інформацію підтвердила дружина боксера – Катерина.

"Feel my vibe": дружина Юхима Коноплі показала, як насолоджується лижним відпочинком

Дівчинка з'явилася на світ в одному з з пологових будинків Києва. Вона важить майже 5 кілограмів і має 58 сантиметрів зросту. Подружжя назвало її Марією.

Полісся не змогло пройти повз таку радісну подію у життя гравця команди, тому у своєму Instagram клуб щиро привітав сім'ю Усика:

Реклама

"Вітаємо Олександра та Катерину Усик з народженням донечки! Бажаємо вашій маленькій принцесі безмежної любові, здоров'я та щастя. Нехай кожен день з новонародженою буде наповнений ніжністю та теплом, а радість від спільних моментів не має меж. Нехай ваша родина буде ще щасливішою та повна найтепліших спогадів!"

Нагадаємо, що вже 17 лютого цього року Олександр проведе найважливійший бій у своїй кар'єрі – українець в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) битиметься з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.

Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні у XXI столітті.

Гарячі новини Новини