Гламурна дружина Коноплі зачарувала красою в спокусливому вбранні – українська пристрасть

Віра Бойчук29 квітня, 23:40
Гламурна дружина Коноплі зачарувала красою в спокусливому вбранні – українська пристрасть

Анастасія Конопля - Інстаграм

00 хв

Анастасія, дружина захисника донецького Шахтаря та збірної України Юхима Коноплі, продовжує спокушати свою аудиторію.

Джерело: Інстаграм

Улюблениця українського футболіста щодня дивує своїх шанувальників у Інстаграм новими фотосесіями. І цього разу – не виняток.

Милість дня: Конопля влаштував чарівну зйомку з донечкою – фото маленької копії

Ефектна блондинка показала свою приголомшливову вроду на 10 тисяч користувачів у тій соцмережі, а один прихильників не зміг пройти повз та написав: "Я захоплююся вами".

Анастасія перед об'єктивом камери позувала у красивому чорному боді, яке дозволило вдосталь помилуватися ідеальною фігурою. Свій вражаючий образ красуня доповнила яскравим макіяжем та розкішною укладкою.

undefined
undefined

Додамо, раніше дівчина перебувала у відносинах з гравцем київського Динамо Денисом Поповим. Свого часу Юхим Конопля висловився про свої стосунки з Анастасією для YouTube-каналу ОТДУШИВДУШУ.

Реклама

"Я з нею зустрічаюся чотири місяці. Я її якось випадково помітив, потім парою слів перекинулися. Я зробив комплімент. Потім все забулося, тиждень минув, і я її знову побачив. Я не знав, що це дівчина Дениса була. Тільки потім, коли побачив її в Інстаграм, то зрозумів", – розповів футболіст.

Анастасія описує колишні стосунки із захисником Динамо Денисом Поповим так: "Ми різні були. Темперамент важкий і в нього, і в мене. Ми просто не змогли ніяк. Комунікації не було адекватної. Були постійні сварки, сильна ревнощі. Не дай боже мені запостити фото в купальнику - це все.

Його образи, які потрапляли в мережу – це лише мала частина, яку я чула на свою адресу. Образився, що ми розірвали стосунки? Напевне так. Але я цього не розумію. Порвали ми дуже негарно з його боку. Він, мабуть, більше цього хотів", – розповіла в інтерв'ю YouTube-каналу Анни Ребрової.

undefined
Гарячі новини Новини