"Марії вже три місяці": зворушливі обійми маленьких копій Усика – святковий день

00 хв

Катерина, не менш відома дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександра Усика, виклала нове фото у соціальній мережі.

Джерело: Instagram

Любка чоловіка, який є втіленням справжньої українськой сили та міці, активно веде блог про своє життя в мережі. Армія прихильників Катерини в Інстаграм вже налічує 21,4 тисячі користувачів.

Дружина українського короля Усика зробила ефектне селфі в ліфті – грація вражає

На своїй сторінці брюнетка викладає переважно сімейні кадри. На акаунті також публікуються результати вишуканих фотосесій, подорожі, благодійні ініціативи та просто буденність.

У Вербну неділю Катерина виклала нове фото у stories, на якому показала обійми двох донечек. Найменшій всього на всього 3 місяці.

undefined

Зазначимо, що український важковаговик Олександр Усик 25 вересня 2009 року відсвяткував весілля з Катериною. Зараз пара виховує вж чотирьох нащадків: Єлизавету, Кирила, Михайла та Марію.

Реклама

Боксер мав провести бій проти володаря титулу WBC Тайсона Ф`юрі (34−0−1, 24 КО), але Циганський король отримав розсічення під час спарингу в тренувальному таборі. Пізніше бій перенесли на 18 травня.

Гарячі новини Новини Олександр Усик