Тримайся подалі: Євро-2024 буде гарячим для збірної Англії – дружина і коханка гравця вже готуються

Ольга Котів28 квітня, 16:20
Тримайся подалі: Євро-2024 буде гарячим для збірної Англії – дружина і коханка гравця вже готуються

Дружина Кайла Вокера просить коханку не їхати на Євро - Інстаграм

00 хв

Дружина Кайла Вокера Енні Кілнер закликала його колишню коханку триматися якомога далі від Євро. Причиною є побоювання, що її присутність може зашкодити шансам Англії.

Джерело: The Sun

На думку Енні, "невпинна" увага до заплутаного особистого життя її чоловіка може зашкодити надіям на довгоочікувану славу.

Зірка Ман Сіті та його зраджена екс-дружина розкрили унікальне ім'я сина: пов'язане з Біблією

Це сталося після того, як минулого тижня британські журналісти повідомили, що 33-річна Лорін Гудман має намір взяти двох дітей Вокера на турнір у червні.

Енні також буде там, щоб підтримати свого чоловіка, з чотирма синами – 11-річним Романом, семирічним Ріаном, п'ятирічним Рейном і новонародженим Резоном.

"Лорін каже, що поїде до Німеччини, і хоча це її право, я не розумію, чому вона робить це такою публічною справою. Ймовірно, вона публікуватиме фотографії своїх дітей у футболках Англії з написом "тато" на спині.

Реклама

Це неминуче створить драму, а галас навколо неї буде небажаним фактором, що відволікатиме команду", – заявила Енні подрузі.

На її думку, Англія має найкращі шанси виграти великий трофей з 1966 року, тож збірній галас не потрібен.

"Кайл зосереджений на тому, що він повинен робити на полі, і це ніколи не змінювалося – але плітки про нього впливають на мене і дітей", – наголосила Енні.

Джерела, близькі до пари, звинувачують Лорін у розпалюванні ворожнечі, щоб підвищити власну популярність. На противагу цьому Енні, яка народила два тижні тому, зберігає мовчання, проте залишається стурбованою тим, який вплив матимуть останні події на її дітей.

Енні сказала подрузі: "Нам усім потрібен перепочинок. Я відчуваю, що увага прожекторів невблаганна. Я намагаюся підвести риску під всім, що сталося, і зробити все можливе для своїх дітей".

Джерела повідомляють, що захисник також відчайдушно хоче, щоб Лорін трималася якомога далі від Євро.

Гарячі новини Новини