Влада Зінченко сяє в рейтингу найсексуальніших красунь від англійських ЗМІ

Ольга Котів28 квітня, 15:40
Влада Зінченко сяє в рейтингу найсексуальніших красунь від англійських ЗМІ

Дружина Зінченка у рейтингу найсексуальніших красунь лондонського дербі - The Sun

00 хв

Британський таблоїд склав свою версію найчарівніших коханих футболістів, які 28 квітня грають лондонське дербі. Дружина Зінченка і тут на провідних ролях.

Джерело: The Sun

The Sun традиційно перед великими матчами зробив підбірку пасій футболістів. Тоттенхем приймає Арсенал у рамках лондонського дербі в АПЛ.

"Куме, ти топ": епічна реакція дружини Зінченка на камбек збірної України – особлива подяка

Першою у списку популярної газети стала Влада Зінченко – дружина футболіста збірної України. Олександр, на жаль, починає битву проти Тоттенхема лише в запасі, але його кохана привертає багато уваги англійських фанатів і журналістів.

"Від української телеведучої, яка поставила під сумнів тактику Пепа Гвардіоли, до мами, яка сміливо подолала свої розтяжки після народження двійні. Ось вони – найкращі дружини і дівчата Північного Лондона", – пише видання.

Приголомшлива 27-річна Влада є спортивною телеведучою та журналісткою, яка працювала в Україні, висвітлюючи тамтешню Прем’єр-лігу. У 2020 році вона стала відомою тим, як розкритикувала тактику Пепа Гвардіоли після шокуючого вильоту з Ліги чемпіонів від Ліона. Але відколи її чоловік Олександр Зінченко змінив Манчестер Сіті на Арсенал, у неї немає претензій до Мікеля Артети. Її бачили на трибунах у клубній футболці в поєднанні з червоною міні-спідницею, – пише The Sun про українську красуню.

Реклама

У Тоттенхемі газета виділяє Кеннеді Алексу. Модель, яка народила зірці "шпор" 3 дітей, після останньої вагітності показала на загал свої розтяжки.

Коханій Джеймса Медіссона було важко прийняти зміни свого розкішного тіла, але вона пишається, що народила трьох здорових дітей і повернулася в модельний бізнес на провідних ролях.

Влада Зінченко Олександр Зінченко Гарячі новини Новини