Нова дівчина екс-одноклубника Мудрика після Макдональдса стала топ-моделлю і зваблює фанатів

Ольга Котів28 квітня, 14:40
Нова дівчина екс-одноклубника Мудрика після Макдональдса стала топ-моделлю і зваблює фанатів

Фрея Тіді спершу працювала у Макдональдс - Інстаграм

00 хв

Мейсона Маунта, відомого футболіста Манчестер Юнайтед, кілька днів тому помітили з дівчиною. Проте англійські ЗМІ не відразу змогли з'ясувати, хто це.

Джерело: Sport Sport

Після прогулянки пара попрямувала до його дорогого Land Rover Defender 4x4 вартістю 120 тисяч фунтів. Цікаво, що того дня колишньому гравцеві Челсі спочатку довелося заплатити штраф.

Зірковий невдаха з АПЛ знайшов нову красуню – примудрився осоромитися перед нею через дорогий джип

"Це, мабуть, його нова дівчина", – писали тоді англійські ЗМІ.

Тепер журналісти з'ясували особу красуні. Мовиться про 21-річну Фрею Тіді. Стрімке фінансове зростання дівчини зараз є темою №1 у британських ЗМІ.

Її перша робота була в McDonald's, найпопулярнішій мережі ресторанів швидкого харчування у світі. Зараз у Фреї близько 300 тисяч підписників в Інстаграмі, що вона використовує якнайкраще.

Хвиля популярності принесла їй можливість жити цілком пристойно. Наразі Тіді має багато контрактів з візажними та модельними компаніями та постійно публікує фотографії в Інтернеті. Тому за дуже короткий час красуня почала заробляти пристойні гроші.

Реклама

Варто зауважити, що Михайло Мудрик і Маунт грали в минулому сезоні разом за Челсі, але влітку Мейсон перебрався до Манчестер Юнайтед за понад 60 мільйонів євро і наразі не виправдовує своєї ціни.

Гарячі новини Новини