"Мав найбільший член, який я бачив у житті – феномен": легенда екс-клубу Ярмоленка порвав мережу

Ольга Котів28 квітня, 13:20
"Мав найбільший член, який я бачив у житті – феномен": легенда екс-клубу Ярмоленка порвав мережу
00 хв

У роздягальні Вест Хема в середині 2000-х років був один гравець, який вирізнявся з-поміж інших. Однак мовиться не про його футбольні здібності, а радше про те, наскільки добре спортсмена обдарувала природа.

Джерело: Daily Star

Колишня зірка Вест Хема Джеймс Коллінз розповів про товариша по команді, який мав "найбільший член, який ви коли-небудь бачили".

Відомий футболіст подав до суду на виробника вакцин – звинувачує у надто швидкому кінці кар'єри

40-річний Коллінз провів у складі Вест Хема десять років, протягом двох періодів з 2005 – 2009 та 2012 – 2018 років, загалом зігравши 214 матчів.

Колишній центральний захисник збірної Уельсу, який завершив кар'єру у 2020 році, може розповісти багато історій про свій час у східному Лондоні.

Деякі з них він згадав під час своєї нещодавньої появи на шоу Under The Cosh. Зокрема про те, як він вперше побачив "чоловічу гідність" вінгера Кайла Ріда. Коллінз не міг повірити в те, що бачив.

Реклама

"Чорт забирай. У Кайла Ріда найбільший член, який ви коли-небудь бачили у своєму житті. Ніколи, бляха, такого не бачив. І я не думаю, що він буде заперечувати, якщо я скажу це. Чесно кажучи, це феноменально", – вигукнув Коллінз.

Рід – випускник академії Вест Хема, який провів кілька матчів за головну команду клубу до свого відходу у 2009 році. 36-річний футболіст досі грає за Рейнерс Лейн у командах нижчих дивізіонів.

До слова, зірка збірної України Андрій Ярмоленко виступав за лондонський Вест Хем з 2018 по 2022 роки.

Гарячі новини Новини