Одружився в день свого народження, щоб не забути – найромантичніший український футболіст в ударі

Ольга Котів28 квітня, 12:50
Одружився в день свого народження, щоб не забути – найромантичніший український футболіст в ударі

Денис Гармаш з дружиною - Динамо від Шуріка

00 хв

Денис Гармаш – не лише дуже цікавий та експресивний футболіст. Екс-динамівець ще й люблячий чоловік і батько.

Джерело: Інстаграм

Вони познайомилися в iнтернеті, а їхній шлюб пройшов перевірку часом – разом уже добрячих 15 років. Гармаш зізнавався, що уже й сам добре не пам'ятає, але припускає, що написав першим.

Син Реброва забив 2 голи за матч в Іспанії – шедеври у стилі Мессі вразили фанаток

Після цього вони зустрілися, а Сніжана переїхала з Полтави до Києва. Почали жити разом, дружина народила йому доньку та сина.

"Одружилися на мій день народження, щоб я не забув", – відвертості 34-річного футболіста харківського Металіст 1925 позаздрить кожен.

Тепер кохана вітає його з двом святами водночас. А колишній півзахисник київського Динамо точно не забуде.

Дружина Гармаша також сміється з того, що Денис наполягав, аби він ще й став батьком на свій день народження 19 квітня: "До речі, коли я завагітніла, чоловік просив мене народити також в цю дату, але не вийшло. Донька Мілана народилася в серпні".

Реклама

По телефону могли розмовляти дні і ночі, роблячи перерву лише тоді, коли у чоловіка були тренування, надсилали одне одному безліч повідомлень. Словом, любов, романтика. Мій дідусь ще питав, чи не захворіла я, – пригадувала Сніжана Гармаш.

Напередодні дівчина серця Дениса поділилася милим фото, на якому цілує його. Сам Гармаш міг би зробити трохи радісніше обличчя, але такий він уже є – не любить зайву публічність, не веде соцмереж.

undefined

Динамо Гарячі новини Новини