Розрив з дружиною та позашлюбна дитина: новий скандал в особистому житті зірки Манчестер Сіті

Розрив з дружиною та позашлюбна дитина: новий скандал в особистому житті зірки Манчестер Сіті

Кайл Вокер - Instagram

00 хв

Кайл Вокер, гравець Манчестер Сіті та збірної Англії, після оголошення про розлучення з коханою засвітився у новій історії. Лорін Гудман натякає, що спортсмен є біологічним батьком обох її дітей.

Джерело: The Sun

Відомо, що у моделі Лорін були короткі стосунки з футболістом Вокером у 2019 році, після чого у пари народився син Кайро. У цей час правий захисник англійського клубу був тимчасово розлучений з Енні Кілнер. Що цікаво, у листопаді 2021 року Кайл і Енні знову одружилися, а нещодавно знову оголосили про розлучення (пара виховувала трьох синів).

undefined

Натомість Лорін, мати четвертого сина 33-річного футболіста, у березні 2023 року розповіла, що чекає на другу дитину, тримаючи в секреті ім’я батька. Вона видала тільки те, що тато – футболіст.

Фанати дівчини одразу ж помітили, що вона лайкає серію коментарів із запитанням, чи є Кайл батьком її другої дитини. Ще однією підказкою шанувальники вважають цікавий опис в її біографії в Instagram. Там написано: “Мама для Кайро Вокера та KW”. Вважають, що KW може бути таємним реверансом до Кайла Вокера.

Реклама
undefined

Усі підписники із нетерпіння чекають, коли дівчина оголосить ім’я майбутнього батька, а поки спостерігають за найменшими натяками, щоб не мучити себе питаннями та підозрами.

Новини Скандали