Коханій Шапаренка заблокували картки та вимагають гроші: потрапила в неприємну ситуацію

Віра Бойчук26 квітня, 19:40
Кохані Шапаренка заблокували картки та вимагають гроші: вона попала в неприємну ситуацію

Христина Шацьких - Інстаграм

00 хв

Донька легендарного футболіста Динамо Максима Шацьких поділилася з прихильниками про наболіле. Від дівчини вимагають гроші через несплату штрафу.

Джерело: Telegram

Христина Щацьких поділилася в своєму Telegram-каналі неприємною ситуацією, яка трапилась сьогодні зранку. Там дівчина має нікнейм KrisChat.

Улюблениця футболіста збірної України зводить з розуму елегантним виглядом – фани оцінили

Красуня розповіла, що сьогодні її ранок розпочався з блокування банківських карток через несплачені штрафи за порушення правил дорожнього руху. Вона зазначає, що це фізичний штраф, який виписала поліція, але, зайшовши в Дію, вона не побачила жодного боргу. Христина після шокуючої ситуації звернулася до відповідної служби.

"На момент отримання штрафу він становив 680 гривень, але через прострочення зараз він виріс до двох тисяч, на питання до виконавчої служби "що мені з цим робити?", вони відповіли: "не нашої компетенції діло", – написала вона.

Реклама

До речі, три місяці тому в Христини вже була схожа ситуація, коли вона зупинилася на автобусній смузі та порушила правила дорожнього руху, але тоді 22-річна дівчина одразу сплатила штраф.

До слова, Христину та гравця збірної України Шапаренка часто помічали на трибунах стадіону під час матчів. Також вони не соромляться надавати один одному увагу в соціальних мережах.

Гарячі новини Новини