В Усика народилась донечка, але він знайшов шпарину у своєму графіку і приїхав у гості до ФК Полісся

Віра Бойчук29 січня, 19:50
В Усика народилась донечка, але він знайшов шпарину у своєму графіку і приїхав у гості до ФК Полісся

Олександр і Катерина Усик - Інстаграм

00 хв

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександр Усик відвідав в Іспанії тренувальний табір Полісся під час того, як дружина народжувала четверту дитину.

Джерело: Інстаграм

Кохана Олександра Катерина часто підтримує боксера на товариських боях і ділиться світлинами з відпочинку. Усики виховують чотирьох нащадків: Єлизавету, Кирила, Михайла та Марію, яка сьогодні появилася на світ. Катерина народила маля вагою 5 кг і зростом 58 см. Дівчинка з’явилася на світ в одному з пологових будинків Києва.

Усик: що їсть, читає і слухає наш боксер-чемпіон?

Усики раніше не повідомляли про таку щасливу новину у сім’ї, але у сторіс в Інстаграм Катерина поділилася уривком з відео, на якому ведучий Слава Дьомін каже про появу в Усиків четвертої дитини. Катерина написала: "Дякую".

Український важковаговик, коли дружина перебувала в пологовому заскочив, щоб відвідати товариський матч Полісся з польською Сталлю на зборах в Іспанії. Разом з легендою спаринг переглядав ще один український боксер Даніель Лапін.

Реклама

"З’явилася вільна хвилина. Хлопців приїхав підтримати, тому що я зранку зробив усі свої справи,
свої тренування та приїхав трішки підтримати, подивитися. Для мене це такий ковток свіжого повітря, бо я взагалі в закритому колі знаходжуся, у тренувальному таборі четвертий місяць – так що це прям вау", – заявив Усик.

Олександр Усик часто ділиться світлинами майже з 2 мільйонами шанувальників в Інстаграм із
тренувального табору та сімейного життя.


Гарячі новини Новини