Розкішна модель зачаровує вродою: вона не вибачила Дані Алвесу зраду та звинувачення у зґвалтуванні

Віра Бойчук25 квітня, 20:20
Розкішна модель зачаровує вродою: вона не вибачила Дані Алвесу зраду та звинувачення у зґвалтуванні

Жоана Санс - Інстаграм

00 хв

Жоана Санс – топ-модель, ангел Victoria Secret і колишня дружина захисника ПСЖ Дані Алвеса.

Джерело: Інстаграм

Приголомшлива брюнетка після інформації про вихід Алвеса з-під варти видалила свою сторінку в Інстаграмі, але нещодавно все ж таки відновила її. Там дівчина знімається в досить відвертих образах, а також публікує світлини з подіуму. На Санс підписано майже 980 тисяч передплатників, яких вона пригощає гламурним контентом.

Гаряча кохана екс-форварда збірної Італії похизувалася ідеальними формами в бікіні – фани оцінили

Сексуальна дічина народилася на Канарських островах і мріяла стати психологом, поки у 17 років не потрапила на подіум на Тижні моди в Мадриді. Окрім моди Жоана захоплюється музикою, танцями і спортом, що й демонструє у своїх соціальній мережі Інстаграм.

Варто зазначити, що Санс зустріла Дані Алвеса в Іспанії, в цей час він грав за Барселону, і красуня, яка впродовж багатьох років вболівала за Реал, але заради чоловіка стала затятою фанаткою каталонського клубу. Проте шлюб, який вони уклали у 2017-му році, зазнав краху після скандального звинувачення футболіста у зґвалтуванні.

Реклама

Алвес навіть не задумався, яку красуню втратив. Дівчина з ідеальною зовнішністю та ангельськими рисами обличчя зараз разить очі футболісту своїми світлинами в Інстаграм, які йому лишається лише переглядати.

Гарячі новини Новини