Кохання в Тіндері: українська тенісистка змінила громадянство – Росія зірвала її весілля в Одесі

Ольга Котів24 квітня, 17:00
Кохання в Тіндері: українська тенісистка змінила громадянство – Росія зірвала її весілля в Одесі

Росіяни зіпсували тенісистці весілля - Інстаграм

00 хв

Бельгійська тенісистка Марина Заневська, яка у 2016 році змінила українське громадянство, розповіла про своє весілля. Воно мало відбутися в її рідному місті.

Джерело: NV

Марина познайомилася зі своїм коханим на у додатку для знайомств. У грудні 2021 року він зробив їй пропозицію.

Мессі насолоджується вечіркою в Маямі – дружина пристрасно спостерігає

Наступного місяця Філіпп-Андреас Шмідт запропонував тенісистці зіграти весілля в Одесі. Проте повномасштабне вторгнення Росії в Україну зірвало плани закоханих.

"Ми познайомилися з ним на платформі, яка називається Тіндер. Виявляється там можна будувати відносини. І все, пішли на побачення в Брюсселі й з того моменту ми взагалі не розходились. Ми переїхали в Дюссельдорф два роки тому", – згадує красуня.

Її коханий працює в компанії Баєр. Йому запропонували зробити кар'єрний крок вперед.

"Він – німець, але прожив все життя в Америці і йому Німеччина ближча за Бельгію. А я завжди казала, що буду жити в Бельгії або Європі, але не в Німеччині. Як кажуть: "Ніколи не кажи ніколи". Зараз освоююся в Дюссельдорфі, мені тут подобається. Тут багато чудових українців, на жаль (через війну – ред.). Починаю закохуватись в Дюссельдорф", – зазначила тенісистка.

Реклама

Вона додала, що їздила з коханим в Одесу один раз, коли знайомилися із її сімʼєю.

"Він кайфанув від Одеси так, що запропонував там зіграти весілля. Я звичайно ж погодилась. Я була в Австралії, дзвонила організаторам, все майже було готове. Тоді вже були розмови про війну, але в це не хотілось вірити, тому готувалась, ще мама допомагала в організації. Потім, коли це все почалось, стало зрозуміло, що весілля в Одесі не буде", – додала Марина.

Далі вона поїхала на турнір в Америку, Індіан-Веллс в Маямі. Тренер поїхати не зміг, тому Марина попросила це зробити свого коханого.

"І він запропонував мені розписатись у Лас-Вегасі, це 3 години на машині від Індіан-Веллс. Я так не хотіла, хотіла по-справжньому, а він сказав, що буде по-справжньому. Я не знала, як відреагують мої родичі та сімʼя, адже було подвійне відчуття: я тут виходжу заміж, а мої рідні – сидять у підвалах третій тиждень. Досі думаю, як це все відбулося, ніби в тумані", – розповіла спортсменка.

Тоді Марині дуже цього хотілось, бо зʼявилось відчуття, що треба жити тут і зараз, цінувати кожен момент і не відкладати нічого на потім.

"Вирішили так вчинити, ми покайфували в цей день саме удвох. На весіллі очікували побачити 70 людей, але зіграли лише удвох. Це було особливо і класно, бо розуміли, що робимо цей крок для нас. З сімʼєю я була на звʼязку, вони були раді отримати таку новину в темні часи", – підсумувала тенісистка.

Гарячі новини Новини