Зірка збірної Англії йде на обід, поки партнери по команді займаються в залі: нечуваний виняток

Ольга Котів24 квітня, 13:40
Зірка збірної Англії йде на обід, поки партнери по команді займаються в залі: нечуваний виняток

Ентоні Гордон не любить силові тренування - Інстаграм

00 хв

Сила та фізична підготовка є життєво важливими у сучасному футбольному світі. Проте одна зірка АПЛ та збірної Англії віддає перевагу обіду перед тренуванням у спортзалі.

Джерело: Daily Star

Мовиться про форварда Ньюкасла Ентоні Гордона. Йому дозволили обідати, коли всі тренуються.

Зараження щурами та пліснява: зірковий футболіст Ліверпуля здає жахливі квартири за шалені гроші

"Я ходжу на обід, коли команда займається силовими тренуваннями. Я думаю, що в клубі з розумінням ставляться до мого стану, тому що я не ходжу в тренажерний зал і не ходжу в процедурну. Я просто роблю те, що мені потрібно, багато розтягуюсь і займаюсь йогою – власне, важка атлетика і процедури не для мене. Я не ходжу на масаж, єдине, що я роблю – це розтяжку. Я розтягуюсь перед і після тренування, це все", – зауважив екс-форвард Евертона.

Реклама


"Я багато займаюся відновленням, мої тренування в спортзалі більше спрямовані на відновлення, я багато катаюся на велотренажері, люблю крижану ванну, басейн і розтяжку. Це більше для гнучкості та просто для того, щоб поставити ноги в правильне положення, а не для того, щоб щось додати", – продовжив Гордон.

За словами футболіста, часто, коли тренування закінчується і багато хлопців йдуть до спортзалу, він залишається на полі, закінчує і робить додаткові вправи, адже відчуває, що тренування закінчилося занадто швидко і він поки не готовий йти.

"Як я вже казав, судді та працівники спортзалу не проти того, що я це роблю. Вони знають, що мені це не подобається і що я люблю робити те, що приносить мені задоволення, а в цьому сезоні у мене не було травм, так що це спрацювало", – пояснив Гордон.

Перехід Гордона з Евертона за 45 мільйонів фунтів стерлінгів у січневе трансферне вікно 2023 року спочатку зустріли зі скептицизмом. Однак зараз він змагається за потрапляння до заявки на Євро-2024. Гарет Саутгейт почав викликати його до складу, випустив у старті проти Бразилії та на заміну проти Бельгії.

Гарячі новини Новини