Том Хартлі: хто він такий і який його феномен

Том Хартлі: хто він такий і який його феномен

Англієць Том Хартлі разом зі своїми товаришами по команді. - AFP

00 хв

Більше деталей про гравця, який дебютував у тестовому матчі з крикету проти Індії в Хайдарабаді в січні 2024 року.

Джерело: The Sun

Наприкінці минулого року 24-річний Том Хартлі був названий одним із учасників випробувальної команди Англії напередодні цьогорічного туру в Індії.

Зірка Ман Сіті змінив імідж на радість партнерам – епічна реакція Холанда на модний експеримент

Лівий гравець із Ланкаширу також був частиною команди England Lions , яка тренувалася в Об’єднаних Арабських Еміратах у листопаді 2023 року.

Але як би далеко він не зайшов у крикеті , йому завжди будуть нагадувати його тата — золотий медаліст і колишній британський бігун на 400 метрів Білл Хартлі.

Білл представляв Великобританію в легкій атлетиці, вигравши золоту медаль Європи в 1974 році в естафеті 4x400 метрів разом з Аланом Паско, Девідом Дженкінсом і Гленом Коеном. Раніше того ж року Білл також взяв срібну медаль на Іграх Співдружності в Крайстчерчі, Нова Зеландія, за ту саму подію. Тепер він з гордістю спостерігає за сином з трибун, який продовжує сімейну спортивну спадщину.

Реклама

У 2021 році Том розповів, як він хоче наслідувати спортивні успіхи свого батька після того, як дебютував у першому класі в 2020 році за Ланкашир.

"Тато завжди тренував мене в саду, я грав у футбол, крикет і таке інше. Він був дуже радий тому, що я пішов власним шляхом, він не тиснув на мене, щоб я пішов займатися легкою атлетикою".

У квітні 2022 року Том був куплений Manchester Originals для сезону 2022 The Hundred. У вересні 2023 року він нарешті дебютував в ODI за збірну Англії проти Ірландії.

Хоча спочатку Том був захоплений футболом, пізніше він закохався в крикет, граючи в цей вид спорту в школі Мерчанта Тейлора.

Незабаром він привернув увагу академії крикету Ланкашира, регулярно граючи за крикетний клуб Ormskirk, розташований за 13 миль на північ від Ліверпуля.

Невдовзі Хартлі зробив себе невід’ємною частиною тристоронньої боулінг-атаки, а також розвинувся як гравець із штрафними ударами нижчого рівня.

І хоча звіти про чистий капітал Тома дуже різняться, у нижній частині шкали CricGram оцінюється наразі приблизно в 500 000 фунтів стерлінгів.

Гарячі новини Новини