"Вібрації Коачелли": Шакіра в зухвалому образі на музичному фестивалі – підкорює чоловічі серця

Дарія Бутилкіна23 квітня, 16:40
00 хв

Всесвітньовідома співачка та колишня дружина іспанського футболіста Жерара Піке вразила шанувальників неперевершеним образом.

Джерело: Instagram

Шакіра має величезну армію прихильників в Instagram, за її колоритним життям стежать понад 90 мільйонів людей. Колумбійська співачка, авторка пісень і танцюристка з ліванським корінням перебуває у постійному русі. Її життя ритмічне та яскраве. Концерти, тренування, танці, професійні фотосесії та знімання кліпів – усе це, можна побачити на її сторінці.

М'ячик у неї, тому вона головна: дівчина півзахисника Динамо тренує малого – слухняний хлопчик

Цього разу вона відвідала найпопулярніший музичний фестиваль у США Coachella. Це музичний фестиваль, що проводиться компанією Goldenvoice у місті Індіо, штат Каліфорнія. На заході виступають багато музичних виконавців з різних музичних жанрів, включаючи рок, інді, хіп-хоп і електронну, танцювальну музику.

Реклама

Шакіра вибрала стильний лук, загальна картина – Тotal black. Вона представилася у масивних чорних чобітках, які чудово доповнили її вигляд, та вишуканій в'язаній накидці. Іншим завершальним штрихом стали об'ємні окуляри, що підкреслили її неперевершений образ, додаючи інопланетного вигляду.

Шакіра, як завжди, продемонструвала свій неповторний стиль та смак, залишаючи за собою слід елегантності та вишуканості.

Вібрації Coachella, – зазначила під постом красуня.

Фанати традиційно завалили купою компліментів Шакіру:

  • "З кожним днем ти стаєш все прекрасніша та даруєш щастя. Я люблю тебе, моя Shaky",
  • "Мені подобаються твої окуляри, в них ти схожа на галактичну героїню",
  • "Той випадок, коли розлучення робить тебе кращою".

Нагадаємо, Шакіра розлучилась з Піке через його зраду з молодою студенткою Кларою Чіа Марті, яку в одній зі своїх пісень потім порівняла із менш престижною маркою годинників Casio. Компанія різко відповіла співачці, порівнюючи, що їхні годинники працюють довше, ніж стосунки Шакіри.

Попри це, 47-річна красуня не має наміру продовжувати жити самотнім життям. Тому, останнім часом ходять чутки, що дівчина закрутила роман з хлопцем Люсьєном Лавісконтом, який молодший за неї на 16 років.

Це британський актор, найбільш відомий своєю роллю в серіалі Netflix "Емілі в Парижі". Він знімався разом зі співачкою в одному кліп, де вони й познайомились.

    Гарячі новини Новини