Бразильський футболіст драйвує з коханою в машині – їхній пристрасті позаздрить кожен

Дарія Бутилкіна23 квітня, 15:40
Бразильський футболіст драйвує з коханою в машині – їхній пристрасті позаздрить кожен

Лео Перейра з дівчиною - Інстаграм дівчини футболіста

00 хв

Дівчина Лео Перейра виклала в stories миле та водночас гаряче відео, вона разом з коханим кайфує в машині.

Джерело: Instagram

Каролін – дівчина зірково футболіста, активно веде свою сторінку в Instagram, де має 5,6 мільйона фоловерів. Красуня відвідує всі матчі коханого та постить із ним милі відео й фото. Також займається онлайн-додатком з криптовалютою.

Ще більше ніжності: пухнастий улюбленець родини гравця Ювентуса вражає оновленим виглядом

В сторіз Каролін виклала миле та драйвове відео. На знімку видно, як молода пара, насолоджуючись вільним часом, подорожує автомобілем, випромінюючи радість та кохання. Особливу увагу привертає кумедний жест "коза", який зробив футболіст, демонструючи свою веселу та життєрадісну сторону.

Це відео стало своєрідним підтвердженням того, що навіть у спекотний день, коли кожна мить на вагу золота, молода пара не забуває насолоджуватись спільними моментами та дарувати один одному радість.

Реклама

Зазначимо, Лео Перейра та Каролін лише нещодавно почали стосунки. Гаряча пара вражає своїми проявами пристрасті та ніжності. Варто додати, що футболіст має двох дочок від попереднього шлюбу.

Кароліни має доньку Сесілію, від стосунків з футболістом Реала і збірної Бразилії Едером Мілітао. Але на своєму прикладі вони доводять, що для справжнього та щирого кохання – це не важливо.

Гарячі новини Новини