Приголомшлива екс-кохана Неймара знову підливає масла у вогонь – гаряче позує в чорній білизні

Дарія Бутилкіна23 квітня, 14:20
00 хв

Бруна Б'янкарді – модель, інфлюенсерка та мати доньки бразильського футболіста виклала гаряче фото, на якому позує в білизні.

Джерело: Instagram

Бруна Б'янкарді має велику армію прихильників в Інстаграм, яка налічує майже 10 мільйонів фоловерів. Дівчина часто викладає дописи з подорожі та розбавляє мережу провокаційними світлинами. Але з моменту народження донечки її сторінка потроху перетворюється на материнський контент.

Від поїдання каші до переїзду: кохана Довбика поділилась насиченим життям їхньої родини

В сторіз Бруна демонструє свою спокусливу фігуру. На фото вона позує в чорній білизні та напівпрозорій накидці, розкриваючи елегантні контури свого тіла.

Не лише відвертість, а й спортивність вражає - чіткі лінії преса свідчать про те, що дівчина працює над своєю формою з усією серйозністю.

Надпис в горі свідчить про її завзятість та наполегливість у підтримці ідеальної фігури.

Реклама

Варто додати, що Неймар і Бруна Б'янкарді разом понад 2 роки. Пара була заручена, але розірвала роман після того, як стало відомо про зраду футболіста.

Пізніше закохані відновили стосунки, але схожа ситуація повторилася вже під час вагітності Бруни, після чого Неймар часто просив вибачення за свою поведінку публічно, але і це, як бачимо, не врятувало їхню пару.

Гарячі новини Новини