"Мої дії завдали багато болю багатьом людям": нові відкриття від зрадливого друга Зінченка з Ман Сіті

Віра Бойчук29 січня, 16:14
"Мої дії завдали багато болю багатьом людям": нові відкриття від зрадливого друга Зінченка з Ман Сіті

Кайл Вокер - Інстаграм

00 хв

Захисник збірної Англії та Манчестер Сіті Кайл Вокер опинився в епіцентрі скандалу. Його сімейне життя виявилося предметом обговорення всього футбольного округу і не тільки.

Джерело: The sun

33-річний Вокер зрадив свою дружину, після чого почав публічно каятися. В інтерв'ю для The Sun Вокер розповів про свій біль втрати родини - і визнає, що винен лише він.

Нещодавно дружина футболіста Енні Кілнер вигнала його з дому. Причиною стала зрада з боку футболіста з його давньою коханкою – блогеркою Лорін Гудман.

Зараз він живе один в орендованій нерухомості вартістю 3 мільйони фунтів стерлінгів.

Футболіст публічно вибачився перед колишньою дружиною Енні, мамою трьох його дітей, яка зараз очікує народження четвертої дитини.

Те, що я зробив, жахливо, і я беру на себе повну відповідальність. Я зробив ідіотський вибір і ідіотські рішення. Я не можу навіть подумати чи уявити, що переживає Енні. Я намагався запитати її, але це біль і біль.Чоловік, якому призначено любити, піклуватися і бути поруч з нею, зробив це. Бували дні в цьому випробуванні, коли я просто хотів згорнутися клубочком і заснути. Єдиний винний - це я. У мене є ролі та обов’язки, які я знаю, і я зробив дурний вибір. Але мені потрібно визнати свої помилки — я винен перед усіма. Мої дії завдали багато болю багатьом людям. Мені шкода, тому що, як сім’я, це не повинно статися, – поділився в інтерв'ю Вокер.

Реклама

Футболіст вирішив говорити зараз з надією, що зможу принаймні пояснити свою позицію і дозволити моїй дружині та дітям мати приватне життя, якого вони так потребують і заслуговують.

Що новенького Новини