Екс-кохана Неймара радує прихильників пікантним фото – засмагає під палким сонцем

Дарія Бутилкіна22 квітня, 15:00
00 хв

Бруна Б'янкарді – модель, інфлюенсерка та мати доньки бразильського футболіста виклала фото з архіву, на якому вона гріє свою дупцю під палким сонцем.

Джерело: Instagram

Бруна Б'янкарді має велику армію прихильників в Інстаграм, яка налічує майже 10 мільйонів фоловерів. Дівчина часто викладає дописи з подорожі та розбавляє мережу провокаційними світлинами. Але з моменту народження донечки її сторінка потроху перетворюється на материнський контент.

Поєднала спорт та елегантність: італійська ведуча привертає увагу під час матчу – знову сяє

На знімку, яким красуня поділилась з підписниками в Instagram, Бурна усміхнено позує виражаючи радість та впевненість, але не тільки посмішка привертає увагу шанувальників. Обравши крихітний купальник, який акцентує її форми, вона зробила акцент на своїх пишних сідницях, вражаючи фанів своєю сміливістю та відвертістю.

Це не нещодавно, але хотілося б, щоб так було, – зазначила Бруна під постом.

Реклама

Варто додати, що Неймар і Бруна Б'янкарді разом понад 2 роки. Пара була заручена, але розірвала роман після того, як стало відомо про зраду футболіста.

Пізніше закохані відновили стосунки, але схожа ситуація повторилася вже під час вагітності Бруни, після чого Неймар часто просив вибачення за свою поведінку публічно, але і це, як бачимо, не врятувало їхню пару.

Гарячі новини Новини