Тренер МЮ подарував дорожезну пляшку вина від Фергюсона сенсаційному супернику – виникла дивна проблема

Ольга Котів29 січня, 15:20
Тренер МЮ подарував колезі з Ньюпорта дорогущу пляшку вина, вибрану Алексом Фергюсоном – але є проблема

Ерік Тен Хаг подарував Грему Кохлану дороге вино - Скриншот з відео

00 хв

Головний тренер МЮ Ерік Тен Хаг подарував босу Ньюпорт Каунті Грему Кохлану дуже дорогу пляшку вина. Проте не обійшлося без конфузу.

Джерело: The Sunday Times

Тен Хаг був вражений грою Ньюпорта, який виступає у 4 лізі і вів у рахунку 2:0 перед тим, як програти 2:4. Поки Кохлан спілкувався з пресою, тренер МЮ підійшов до нього, щоб потиснути руку і подарувати пляшку вина 2013 року Antinori Tignanello, яке обрав сер Алекс Фергюсон. Одна пляшка коштує аж 230 фунтів стерлінгів.

"У нас є невеликий подарунок для вас", – промовив Тен Хаг.

Проте відповідь Кохлана була неочікуваною.

"Чудово. Ви ж знаєте, що я не п'ю вино, я п'ю Budweiser", – сказав бос Ньюпорта.

Реклама

Тен Хаг не розгубився і відповів, що це дійсно дуже хороше вино, яке вибрав Фергюсон, тож, можливо, воно сподобається дружині Кохлана.

Після отримання подарунка Кохлан розповів про це журналістам.

"Він подарував мені гарну маленьку пляшку червоного вина, але не кажіть йому, що я не люблю червоне вино. Потім ми перекинулися кількома словами. Він привітав нас, подякував за гостинність і розповів про важкі часи, які пережив клуб за ці роки", – додав тренер Ньюпорта.

Він розповів, що Тен Хагу зараз важко.

"Я сказав йому, щоб він тримався, тому що це те, що ми повинні робити. Ми повинні проявляти характер і стійкість, і це саме те, що йому потрібно робити в Ман Юнайтед. Я побажав йому всього найкращого", – зазначив Кофлан.

Він підсумував, що був розчарований тим, що команда його графства не змогла вирвати хоча б нічию і отримати матч-відповідь на Олд Траффорд. Адже це була мета, яку вони ставили перед собою, знаючи, що переможець зустрінеться далі або з Ноттінгем Форест, або з Брістоль Сіті.

Папараці Новини