Екс-чемпіонка Вімблдону одружиться з хлопцем, який попросив селфі – неймовірна історія кохання

Ольга Котів21 квітня, 14:20
Екс-чемпіонка Вімблдону одружиться з хлопцем, який попросив селфі – неймовірна історія кохання

Гарбіньє Мугуруса виходить заміж - Інстаграм

00 хв

Чемпіонка Вімблдону та Відкритого чемпіонату Франції Гарбіньє Мугуруса оголосила про завершення кар'єри тенісистки. На неї чекає новий етап у житті – красуня виходить заміж.

Джерело: Daily Star

30-річна іспанська тенісистка залишить спорт після 12 років професійної кар'єри. Вона найбільш відома своїми блискучими перемогами на Ролан Гаррос у 2016 році та Вімблдоні у 2017 році, де у фіналі обіграла Серену та Венус Вільямс відповідно.

Футболістка збірної оголилася у 19 для Playboy – це негативно вплинуло на кар'єру

На жаль, екс-першу ракетку світу останні кілька років переслідували травми. Це призвело до її падіння в рейтингу. Проте невдовзі Гарбіньє зможе озирнутися на свою фантастичну кар'єру разом з нареченим Артуром Борхесом, який вперше зустрівся з нею, коли підійшов і ввічливо попросив зробити селфі.

"Мій готель був недалеко від Центрального парку, і мені було нудно, тож вирішила піти прогулятися. Я вийшла і зіткнулася з ним на вулиці. Раптом він обернувся і сказав: "Щасти вам на Відкритому чемпіонаті США". Я подумала: "Ого, він такий гарний", – згадує екс-тенісистка.

Реклама

За свою кар'єру Мугуруса завоювала 10 титулів, за якими, ймовірно, спостерігав її майбутній чоловік.

"Якби 25 років тому, коли я почала бити свої перші тенісні м'ячі, хтось сказав мені, що я стану професійною тенісисткою, що я здійсню свою мрію про перемогу на Ролан Гаррос і Вімблдоні, що я стану першою ракеткою світу і виграю фінал WTA, я б подумала, що ця людина божевільна", – зазначала Гарбіньє.

За словами красуні, теніс дав їй багато в цій першій частині життя.

"Це була фантастична подорож, в якій я пережила унікальні ситуації. Я об'їздила весь світ і познайомилася з багатьма різними культурами. Безмежно вдячна усім людям, які допомагали та супроводжували мене на цьому шляху, бо без них я не змогла б сюди дістатися.

Я виросла і подорослішала зовсім не так, як заведено вважати нормальним, і тепер готова почати нову главу у своєму житті, яка, безсумнівно, буде так чи інакше пов'язана з тенісом і спортом. Я сподіваюся, що моя співпраця з Laureus Sport for Good стане початком багатьох інших проєктів, в яких я зможу присвятити себе і допомагати молоді через спорт", – каже Гарбіньє.

Гарячі новини Новини