Батько зірки Ман Сіті продає рибу на базарі та їздить на скромному авто – успіх сина мало що змінив

Ольга Котів21 квітня, 11:40
Батько зірки Ман Сіті продає рибу на базарі та їздить на скромному авто – успіх сина мало що змінив

Батько Йошко Гвардіола продає рибу - Інстаграм

00 хв

Гравець збірної Хорватії Йошко Гвардіол миттєво став великою футбольною зіркою. У той час, як він реалізує свою мрію у Ман Сіті, його скромний батько Тихомир не нехтує своїми обов’язками й продовжує працювати на загребському рибному ринку.

Джерело: Sport Sport

У свої 22 роки Йошко Гвардіол є одним із найкращих захисників світу. Феноменальний хорватський футболіст стає все кращим і кращим, а сам головний тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола обсипає епітетами цього молодого хлопця.

Мілевський повернувся до Динамо у несподіваній ролі – Ярмоленко не натішиться

"Він був трохи розгублений, коли прийшов. Втрачав багато м'ячів, тому що хотів творити чудеса одним рухом. Ми погодилися, що він повинен грати легко і просто, і що креативність від нього не потрібна. Йошко зрозумів меседж, і з того моменту він справді чудовий і має достатньо прогресу", – сказав Гвардіола про Гвардіола.

Хоча Йошко є футболістом з високою зарплатою, його батько Тихомир не хоче жити за кошт сина і досі займається бізнесом, яким вів ще до того, як син став зіркою. Він досі продає рибу на знаменитому рибному ринку Долац у Загребі. Тихомир – спокійна і проста людина, яка не може всидіти на місці та виконує свої щоденні обов'язки, як і раніше.

Реклама

Сім'я отримала від Йошко будинок, який він купив за премію, отриману під час перебування в РБ Лейпциг. Тривалий час сімейним авто був старенький Fiat Punto.

undefined
Гарячі новини Новини