Гаряча екс-пасія одноклубника Миколенка стильно позує і згадує напад грабіжників у домі футболіста

Віра Бойчук20 квітня, 23:40
Гаряча екс-пасія одноклубника Миколенка стильно позує і згадує напад грабіжників у домі футболіста

Рубі Мей - Інстаграм

00 хв

Рубі Мей, колишня дівчина півзахисника Евертона Деле Аллі, приковує до себе увагу, публікуючи неймовірно красиві кадри.

Джерело: Інстаграм

28-річна Рубі Мей оприлюднила на своїй сторінці в Інстаграм порцію нових світлин. На її акаунті в тій соцмережі підписано майже 100 тисяч передплатників.

Вогняна кохана екс-футболіста АПЛ засліпила приголомшливими формами на яхті – ідеальні фото

Приголомшлива брюнетка працює в модельному бізнесі. І це не дивно, адже дівчина має прекрасну зовнішність і фантастичну фігуру.

У кадрі Мей позує в світшоті та джинсовій спідниці з глибоким вирізом, яка не приховує струнких ніжок красуні. Після ефектного побаченого шанувальники прозвали її "ікона стилю".

Варто зазначити, що нещодавно Рубі розповіла в інтерв'ю The Sun, що боялася за своє життя,
коли озброєні злодії пограбували зірку Евертона. Вони пробралися в будинок, коли модель лежала в темряві, поки Деле грав у більярд з друзями внизу. Їм вдалося піднятися нагору, після чого втекли, забравши з собою три годинники, в тому числі Rolex.

Реклама

"Це було як у кіно. Я боялася, що може статися що завгодно. Чесно кажучи, я не знала, що буде далі. Вони побили Деле і змусили його піднятися з ними нагору в гардеробну, яка відокремлена від спальні. Я не бачила дверей з ліжка, але друг Деле піднявся першим. Вони підбігли до мене в паніці, і я миттєво зрозуміла, що щось не так. Його друг зазвичай не заходив до спальні.

Позаду друга, у напрямку до дверей, було щось схоже на силует. Я розгубився і запитала: Деле?, але хлопець не відповів. Я зрозуміла, що цей хлопець не був такого ж зросту чи статури, як Деле. Він підійшов до мене і я була дуже налякана. Він почав запитувати мене, де всі коштовності та гроші, намагаючись зняти з мене браслети та каблучки", – розповіла Рубі The Sun.

До слова Рубі та Деле розлучилися у 2021 році – менш ніж через рік після рейду – Мей сказала, що в них зникли почуття один до одного.

Гарячі новини Новини